Alle recepten

Protiplan Vegetarische Low Carb Fusilli

Vegetarische Low Carb Fusilli

1 persoon
10 minuten
Vanaf fase 1
52 g eiwitten
20.3 koolhydraten

Een Italiaanse pasta hoeft echt niet bomvol koolhydraten te zitten, dat bewijst dit recept voor low carb vega fusilli wel. Wanneer je weinig tijd hebt om te koken is dit eiwitrijke recept jouw lifesaver! Binnen 10 minuten een heerlijk bordje koolhydraatarme pasta met frisse tomaatjes en vega gehakt. Buon appetito!

Ingredienten:
100 g Vegetarisch rulgehakt
1 halve rode ui
1 teen knoflook
100 g cherrytomaten, gehalveerd
Handje verse basilicum
1 el Italiaanse kruiden
Peper en zout
Bereidingswijze:

1

Kook de Protiplan Fusilli in 11 tot 13 minuten beetgaar.

2

Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Pak een hapjespan en fruit de ui en de knoflook hier eventjes in.

3

Voeg het vegetarisch rulgehakt erbij en kruid het met peper en zout naar smaak.

4

Hierna voeg je de gehalveerde cherrytomaatjes toe en laat dit even zachtjes inkoken met een eetlepel Italiaanse kruiden.

5

Na een paar minuten voeg je de verse basilicum toe aan de pan en haal je deze van het vuur.

6

Serveer de low carb pasta met de saus op een mooi diep bord en geniet!

Vegetarisch

Vega gerecht

Vega

Pasta

Italiaans

Fusilli