
Spaanse Pepersaus
Ingrediënten
1 verse rode peper
1 zoete puntpaprika
5 amandelen
5 hazelnoten
2 el olijfolie
Handje peterselie
Peper en zout
Bereidingswijze
-
1
Zorg ervoor dat je als eerste het vruchtvlees uit de rode peper en uit de punt paprika haalt. Snijd deze vervolgens in kleine stukjes en hou deze apart.
-
2
Leg de amandel en de hazelnoten op een rooster en zet deze gedurende 5 minuten in de oven op 180 graden.
-
3
Pak vervolgens een kom en voeg hier alle ingrediënten aan toe. Hak deze fijn met een keukenmachine en voeg de peterselie toe. Afhankelijk van de dikte van de saus kan je nog olijfolie toevoegen.
-
4
Versterk de smaak nog eventueel met peper en zout en je koolhydraatarme pepersaus is klaar voor gebruik!
Ontdek de nieuwste recepten

Koolhydraatarme Vega Poké Bowl
Deze proteïne poké bowl staat zo bij jou op tafel! Met heerlijke groentes, gekookt eieren en low carb rijst. Genieten maar!

Eiwitrijke Nasi Goreng
Nasi goreng zoals je 'm kent, maar dan koolhydraatarm en geheel vegetarisch. Genieten maar!

Koolhydraatarme Tortilla Met Yoghurtsaus
Een heerlijke koolhydraatarme tortilla met een Marokkaans tintje. Super lekker als koolhydraatarme lunch, maar ook voor 's avonds op je bord!