Low Carb Risotto Met Paddenstoelenmix En Verse Kruiden
Dit risotto recept is helemaal koolhydraatarm en eiwitrijk waardoor je hier zorgeloos van kunt genieten tijdens jouw keto dieet! Deze heerlijke Italiaanse risotto wordt gemaakt met de Protiplan Risotto Champignons Kaas waardoor hij ook nog eens supersnel klaar is. In dit recept voegen we nog verse paddenstoelen en andere groentes toe zodat je in een mum van tijd een heerlijke koolhydraatarme maaltijd kunt serveren!
1
Voeg 90 tot 100 ml kokend water toe aan de inhoud van het zakje Protiplan Risotto en roer dit door. Verwarm 30 seconden in de magnetron en laat dit vervolgens eventjes rusten.
2
Snijd het sjalotje fijn en de paprika in kleine blokjes. Pers vervolgens de knoflook en snijd ook de kruiden fijn.
3
Bak vervolgens deze ingrediënten in de pan gedurende 5 minuten en voeg hier vervolgens de koolhydraatarme risotto aan toe.
4
Zodra het gerecht in de pan warm genoeg is kan je het gerecht opscheppen op een bord en afmaken met wat verse peterselie. Smakelijk!