Koolhydraatarme Spaghetti Bolognese
Ben je bezig met een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet? Dan zou je denken dat een bordje Italiaanse pasta niet de beste keuze is. Gelukkig zijn er ook low carb recepten voor pasta. Met dit spaghetti bolognese recept kun je toch heerlijk genieten van een smaakvolle koolhydraatarme pasta. Buon appetito!
1
Doe helft van een zakje Spaghetti Bolognese in een kom en voeg hier al roerend 55 ml koud water aan toe. Klop dit met een vork of garde op, tot een egaal mengsel ontstaat en laat het even staan.
2
Giet ondertussen een scheutje olie in de pan en bak de verse spinazie en champignons 4 minuten. Voeg het Spaghetti mengsel aan de pan toe en verwarm dit enkele minuten. Let op: het mengsel mag niet koken.
3
Haal de pan van het vuur zodra de spaghetti goed opgewarmd is en stort het op een mooi bord.
4
Als finishing touch voeg je rozemarijn en basilicum toe. Enjoy!