Panini Broodje met Komkommer Kipsalade

user-recepten 1 persoon
klok-icoon-recepten 15 minuten
eggs-recepten 27.3 g eiwitten
carbohydrates 13.8 koolhydraten
Ingrediënten:
40 g kipfilet
50 g komkommer, stukjes
1 el magere kwark
1 tl mosterd
1 teentje knoflook, geperst
½ ui, gesnipperd
1 el olijfolie
Voor lunch staat dit heerlijk eiwitrijk broodje met huisgemaakte komkommer-kipsalade voor je klaar. Combineer de kipfilet met stukjes komkommer, magere kwark en mosterd voor een romig en fris beleg. Ideaal voor een snelle maar voedzame lunch.
Bereidingswijze:

1

Breng de kipfilet op smaak met peper en zout.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet samen met de knoflook totdat de kipfilet goudbruin is.

3

Meng de ui en mosterd met de kwark. Voeg naar smaak een beetje peper en zout toe.

4

Haal de zaadjes uit de komkommer en meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet.

5

Rooster het broodje in een broodrooster of pan.

6

Beleg het broodje met de komkommer kipsalade.