
Traditionele Pesto
Ingrediënten
1 flinke bos basilicum
30 g Parmezaanse kaas
2 el pijnboompitten
1 halve citroen
1 el olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze
-
1
Pluk een flinke bos van een basilicum plantje af, snijd dit vervolgens snel klein. Rasp de Parmezaanse kaas en hou deze apart.
-
2
Verhit vervolgens een koekenpan op het vuur en grill hier de pijnboompitten in tot dat deze goudbruin verkleuren.
-
3
Zet een kom klaar en pers hier citroensap in van een halve citroen.
-
4
Doe hier vervolgens alle ingrediënten bij en voeg als laatste wat peper en zout toe.
-
5
Hak dit fijn met een keukenmachine en ga door dat je een dik mengsel krijgt. Nu is de low carb pesto klaar!
Bekijk kookvideo
Ontdek de nieuwste recepten

Koolhydraatarme Vega Poké Bowl
Deze proteïne poké bowl staat zo bij jou op tafel! Met heerlijke groentes, gekookt eieren en low carb rijst. Genieten maar!

Eiwitrijke Nasi Goreng
Nasi goreng zoals je 'm kent, maar dan koolhydraatarm en geheel vegetarisch. Genieten maar!

Koolhydraatarme Tortilla Met Yoghurtsaus
Een heerlijke koolhydraatarme tortilla met een Marokkaans tintje. Super lekker als koolhydraatarme lunch, maar ook voor 's avonds op je bord!