Low Carb Pizza Margherita
Een lekkere Italiaanse pizza is als je het ons vraagt hét ultieme comfort food, maar helaas niet altijd even gezond. Een gezonde pizza margherita maak je heel eenvoudig met dit low carb recept. Deze koolhydraatarme pizza maak je met de Protiplan low carb pizzabodem met saus gecombineerd met kaas en tomaten et voila! Een heerlijke low carb pizza margherita waar je je niet schuldig over hoeft te voelen.
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Leeg 1 zakje in een kom en voeg 40 ml koud water toe en meng het geheel tot een deeg. Verdeel het pizzadeeg met een spatel op een met bakpapier beklede plaat.
3
Bak het pizzadeeg op 200 graden gedurende 10 tot 15 minuten.
4
Ondertussen maak je de pizzasaus, hiervoor voeg je het zakje pastasaus toe in een kom met 40 tot 50 ml warm water. Meng het geheel goed tot een dikke saus.
5
Wanneer het pizzadeeg krokant en bruin is, haal je deze uit de oven.
6
Je gaat de pizza nu beleggen. Begin met de pizzasaus en voeg vervolgens the cherrytomaten, de feta en de Italiaanse kruiden toe.
7
Top af met de basilicum, Buon appetito!