Klanten geven ons een 9

Pizza Margherita

Ingrediƫnten

  • 1 zakje Pizzabodem met Saus

  • 40 ml koud water

  • 40 tot 50 ml warm water

  • 3 cherrytomaten in partjes

  • 2 blokjes feta, verkruimeld

  • Snufje Italiaanse kruiden

  • Twee blaadjes basilicum

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Leeg 1 zakje in een kom en voeg 40 ml koud water toe en meng het geheel tot een deeg. Verdeel het pizzadeeg met een spatel op een met bakpapier beklede plaat.

  3. Bak het pizzadeeg op 200 graden gedurende 10 tot 15 minuten.

  4. Ondertussen maak je de pizzasaus, hiervoor voeg je het zakje pastasaus toe in een kom met 40 tot 50 ml warm water. Meng het geheel goed tot een dikke saus.

  5. Wanneer het pizzadeeg krokant en bruin is, haal je deze uit de oven.

  6. Je gaat de pizza nu beleggen. Begin met de pizzasaus en voeg vervolgens the cherrytomaten, de feta en de Italiaanse kruiden toe.

  7. Top af met de basilicum, Buon appetito! 

Bekijk de handige video bij dit recept