Alle recepten

Italiaanse Panini

Italiaanse Panini

1 persoon
15 minuten
Vanaf fase 1
24 g eiwitten
11 koolhydraten

Dé ultieme Italiaanse lunch is toch eigenlijk wel een panini broodje. In dit recept maken we er een, maar deze is natuurlijk wel koolhydraatarm en eiwitrijk. Met de sneetjes koolhydraatarm brood belegd met tomaat, mozzarella en pesto maken we deze heerlijke Italiaanse tosti, de panini caprese. Lekker low carb én vegetarisch lunchen!

Ingredienten:
2 sneetjes (2x25g) Protibrood
1 tomaat
50 g mozzarella
1 el pesto
Bereidingswijze:

1

Snijd 2 sneetjes van het Protibrood, snijd vervolgens de tomaat en mozzarella in dunne schijven.

2

Besmeer het brood met de pesto genovese aan beide kanten.

3

Beleg dit vervolgens ook met tomaat en mozzarella.

4

Klap de panini dicht en leg hem onder een panini grill gedurende 5 minuten.

Panini

Italiaans

Caprese

Broodje