Crispbread met Krabsalade

user-recepten 1 persoon
klok-icoon-recepten 15 minuten
eggs-recepten 10.5 g eiwitten
carbohydrates 11 koolhydraten
Ingrediënten:
2 Protiplan Crispbread
40 g krabvlees (uit blik), fijngesneden
1 el mayonaise
1 tl verse bieslook, fijngesneden
1 tl verse dille, fijngesneden
½ sjalotje, gesnipperd
1 tomaat, plakjes
50 g komkommer, plakjes
Handje rucola
Roomboter
Peper
Zout

Welke crackers mag je eten bij een koolhydraatarm dieet of keto levensstijl? Dit is een vraag wat we vaak horen. Reguliere crackers zoals Knäckebröd en crispbread bevatten veel koolhydraten omdat ze voornamelijk uit roggebloem bestaan. Wanneer je minder koolhydraten wilt eten, worden deze koolhydraatrijke crackers al snel afgeraden. Daarom hebben we heerlijke crackers ontwikkeld die verlaagd zijn in koolhydraten. En om ze nog beter te maken, zijn de crackers ook nog eens verhoogd in eiwitten. 

 

Dus ben jij ook zo’n liefhebber van luchtige crackers? Probeer dan dit eiwitrijk ontbijt of lunchrecept met de Protiplan Proteïne Crispbread Knäckebröd. Onze Crispbread crackers hebben een neutrale smaak en kun je heerlijk combineren met zowel hartig als zoet beleg. In dit recept maken we een heerlijke krabsalade om de Crispbread mee te beleggen.

Bereidingswijze:

1

Maak eerst de krabsalade door de mayonaise met bieslook, dille, sjalot en krabvlees te mengen. Breng het op smaak met peper en zout.

2

Besmeer de crackers met een dun laagje roomboter.

3

Beleg de crackers met de krabsalade.

4

Leg hier de plakjes tomaten en komkommer bovenop.

5

Top het af met wat rucola.