Crispbread met Truffeleiersalade

user-recepten 1 persoon
klok-icoon-recepten 15 minuten
eggs-recepten 33.6 g eiwitten
carbohydrates 12 koolhydraten
Ingrediënten:
2 eieren
100 g komkommer, plakjes
1 bosui, ringen
1 el truffelmayonaise
1 el magere kwark
5 takjes bieslook, fijngesneden
1 tl kerriepoeder
Peper
Zout
Ben jij ook zo’n liefhebber van luchtige crackers? Probeer dan dit lunchrecept dat je gemakkelijk en snel kunt maken. Deze Crispbread crackers van Protiplan zijn verlaagd in koolhydraten en hebben een neutrale smaak. Beleg de crackers bijvoorbeeld met huisgemaakte truffeleiersalade.
Bereidingswijze:

1

Kook de eieren ongeveer 8 minuten totdat ze hardgekookt zijn en laat ze afkoelen.

2

Snijd de komkommer in plakjes, de bosui in ringen en leg ze even apart. Hak daarna de bieslook fijn.

3

Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes.

4

Voeg truffelmayonaise, magere yoghurt, kerriepoeder en bieslook toe aan de eieren en meng alles goed door elkaar. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.

5

Verdeel de eiersalade over de crispbread crackers en top het af met de bosui.

6

Breng de plakjes komkommer op smaak met kerriepoeder en serveer ze in een kommetje apart van de crackers.