• Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • Gratis verzending vanaf 50,-

  • Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • Klanten geven ons een 9

Keto Fast

  • Inhoud: 8 x 18,02g
  • Eiwitten: 1,49 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 3,54 gram per portie
  • Vanaf Fase 1
Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis

Protiplan Keto Fast is een voedingssupplement ter aanvulling op een gezond eetpatroon. Wanneer je lichaam minder koolhydraten en suikers binnen krijgt, schakelt het lichaam om en gaat het lichaam energie uit vetreserves halen in plaats van koolhydraten. Het lichaam gebruikt dan vet als eerste brandstof. Tijdens dit proces beginnen enzymen de vetmoleculen af te breken. Dit proces speelt zich af in de lever.

Naast vet gebruikt het lichaam ketonen als tweede brandstof. Ketonen activeren de metabolische toestand van ketose om vet te helpen verbranden. Ook gebruikt het lichaam ketonen als energie voor de hersenen, spieren en het hart. Ketonen worden in de lever geproduceerd uit vetzuren en worden door het bloed in verschillende organen gecirculeerd. Protiplan Keto Fast bevat de combinatie MCTs (middellangeketen vetzuren) en SCFA (korte-keten vetzuren).

Ook bevat de Keto Fast het mineraal chroom wat bijdraagt aan een normaal vetmetabolisme en helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden*. Resveratrol is een zogenoemde polyfenol, een gezondheidsbevorderende stof die o.a. terug te vinden is in rode wijn, blauwe bessen en pinda’s. Het is een anti-oxidant en ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten**. In de Keto Fast wordt Veri-te™ gebruikt, een hoogwaardig resveratrol extract.

  • Chroom draagt bij aan een normaal vetmetabolisme*
  • Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden*
  • Dit doosje bevat 8 zakjes Keto Fast van 18,02 gram

Algemene informatie:

Dit product is een aanvulling op een gezond eetpatroon, geen vervanging van een gevarieerde voeding.

*Goedgekeurde gezondheidsclaims

**Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Voedingssupplement op basis van MCT, Inuline, Acetil L-Carnitine, Pure Resveratrol (Veri-te™), Co-enzym Q10 en Chroompicolinaat.

MCT (Medium chain triglyceriden), inuline (wilde cichorei - Cichorium intybus L.), L-carnitine acetil, citroensmaak, citroen (poeder), sinaasappel (poeder), co-enzym Q10 (ubiquinon), zoetstof (E955) (sucralose), pure resveratrol (Veri-te™), Cr (chroompicolinaat). 

Bevat: melk. Gefabriceerd op apparatuur die gluten, soja, ei, vis, schaaldieren, zwaveldioxide en sulfieten verwerkt. 

Per 100g Per portie: 18,02g
Energie (Kcal / kJ) 577,35 Kcal 2417,2 kJ 104,04 Kcal 435,6 kJ
Eiwitten (g) 8,25 1,49
Koolhydraten (g) 19,67 3,54
Waarvan suikers (g) 1,07 0,19
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 46,59 8,4
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 46,57 8,39
Vezels (g) 22,18 4
Zout (g) 0,17 0,03

Per dosering (1 zakje van 18,02 gram):

TCM (middellange keten triglyceriden) 12g

Inuline (Chicorium intybus)

Wortel droog extract 4g

L-Carnitine Acetil 1g

Citroenaroma 350mg

Limoenpoeder 300mg

Sinaasappelpoeder 300mg

Co-enzym Q10 (ubiquinon) 60mg

Zoetstof (E955) (sucralose) 10mg

Pure resveratrol (Veri-te™) 6mg

Chroompicolinaat (12% Cr) 0,332mg

Neem 2 keer per dag 1 zakje Keto Fast verdund in 250 ml water: 1 keer 's ochtends op een nuchtere maag en 1 keer voor het avondeten.

Gebruik bij een koolhydraat verlaagd eetpatroon:

Bij een koolhydraat verlaagd eetpatroon, wordt de koolhydraatinname beperkt tot 45 gram per dag. Het lichaam raakt dan in ketose. We adviseren je om de Keto Fast in alleen de ketose fase te gebruiken. Daar je in fase 2 en 3 meer koolhydraten mag eten en je lichaam uit ketose gaat.

Gebruik bij een keto levensstijl:

Als je een ketogeen eetpatroon volgt, eet je voor een lange periode niet meer dan 45 gram koolhydraten per dag zodat het lichaam altijd in ketose blijft. Je kunt de Keto Fast dan ook langdurig gebruiken in een keto lifestyle.

Let op: niet geschikt voor mensen met levercirrose en/of die medicijnen gebruiken bij diabetes.

Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren.

Totale score

9.0

Doet wat het beloofd!

10

Ben zeer snel in keto geraakt!

Review door Christina op 7 aug, 2023

Goede smaak

8

Telkens als ik weer even terug in ketose wil, dan start ik met keto faster.

Review door Marion op 27 apr, 2023

Een ketogeen dieet, of keto dieet in het kort, is een dieet waarmee je zeer weinig koolhydraten eet waardoor je lichaam effectief vet gaat verbranden. Het Protiplan koolhydraatarm dieet werkt ook op dezelfde manier. Hoe werkt het keto dieet...
Lees verder
Het eiwitdieet, of proteinedieet bestaat uit 3 verschillende fases. Fase 1: Vetverbrandingsfase (ketose fase) In de eerste fase is het doel om het grootste gedeelte van jouw gewenste doelstelling te vervullen. Deze fase wordt ook wel de strikte fase...
Lees verder
Ketose is een stofwisselingsproces waarbij er heel veel ketonen in het bloed zitten wanneer het lichaam veel vet verbrandt in korte tijd. Als je een koolhydraatarm dieet volgt, raakt jouw lichaam in staat van ketose omdat het lichaam te weinig koolhydraten...
Lees verder
"Ik kom niet in ketose" horen we wel eens. Maar waarom kom je niet in ketose? In dit artikel leggen we uit wat ketose is en wat de redenen zijn waarom je niet in ketose raakt. Ketose is een stofwisselingsproces waarbij het lichaam vetten als brandstof...
Lees verder

Heb je een vraag over dit product? Verstuur dan je vraag via onderstaande knop.