• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Sarah

Ik ben Sarah, 39 jaar en moeder van 3 kinderen. Door mijn drukke leven pakte ik in de ochtend uit gemak snel staand mijn ontbijt. Ik was er van bewust dat het niet goed was, maar het was tijdbesparend. Door de dag heen pakte ik graag een tussendoortje zoals een chocolade reep. In de avond ben ik vaak laat pas thuis door alle sportclubs van de kinderen. Uit gemak at ik dan vaak pizza of friet. Ook als de kinderen wat lieten staan, stopte ik het gedachteloos in mijn mond. Langzaamaan werd deze manier van eten mijn eetgewoonte.

In mijn vrije tijd sportte ik graag. Maar mijn wekelijkse bootcamp was sinds de zomer door drukte op het werk en thuis erbij ingeschoten. Vandaar dat mijn lichaam “ineens” veel was veranderd. Ik was vaak moe en voelde me totaal niet lekker in mijn vel. Toen kwam het moment waarin ik dacht: ‘Dit wil ik niet meer. Ik wil de oude ik weer zijn.’ Ik besloot toen meteen om actie te ondernemen.

Via mijn collega ben ik bij Protiplan terechtgekomen. Een collega van mij had haar streefdoel bereikt en zag er heel gelukkig uit. Ik vroeg hoe ze dit heeft bereikt en ze zei: “Gewoon het e-book gedownload van Protiplan, Startersbox gekocht, het weekmenu gevolgd en hun recepten gebruikt.” Het klonk zo gemakkelijk dat ik meteen naar de website ging om het e-book te downloaden. Toch had ik nog twijfels, waarna ik via de online chat om hulp vroeg. Mijn vragen werden direct beantwoord en ik kreeg persoonlijk advies afgestemd op mijn situatie en streefdoel.

Ondertussen heb ik mijn streefdoel bereikt en mijn slechte eetgewoonten achter mij gelaten. Dit was voor mij de ideale manier want ik kon het op mijn eigen tempo doen en kreeg ondersteuning wanneer het nodig was. De Startersbox was heel fijn om mee te beginnen, ook de intake was heel prettig. Vooral omdat ik met de box de hele week vooruit kon.

In het begin had ik nog wel moeite met het koken voor mijzelf en het gezin. Hierbij hielp het weekmenu en de recepten mij enorm omdat ik niet meer hoefde na te denken wat ik moest eten. Verder was het programma gemakkelijk vol te houden met lekkere tussendoortjes. Ik vind vooral de repen en wafels heerlijk! Ook de crackers zijn lekker knapperig en gemakkelijk voor ontbijt. De producten kan ik lekker door blijven eten om mijn streefdoel te behouden.

Merk zelf binnen 2 weken het verschil met Protiplan!

image

Wat staat in het Protiplan Boek?

 • Uitleg over het Protiplan Eiwitdieet
 • Ons Stappenplan laat precies zien hoe je begint
 • In de voedingswijzers zie je wat je kunt eten
 • Heerlijke recepten om je tijd te besparen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.