Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Marleen

Ik ben Marleen Bolle, 55 jaar, uit België. Na vele jaren verkeerd te eten, voelde ik de veranderingen in mijn lichaam. Hierdoor begon ik pijn te krijgen in mijn rug. Ik voelde me vermoeid, had nergens meer zin in en ik voelde me steeds meer belemmerd. Uiteindelijk besloot ik dat er een verandering moest komen. Ik was naar een lokale apotheek gegaan en in het gesprek hadden ze me aangeraden om met een proteïne dieet te beginnen. Met een beetje zoekwerk op internet kwam ik bij Protiplan terecht.


Vanaf het eerste moment was ik aangenaam verrast door de ruime aanbieding van producten en recepten. En natuurlijk de voordelige prijzen! Wat ik prettig vind aan Protiplan, is dat ik niet minder hoef te eten. Ik eet nu zelfs meer dan voorheen! Dit maakt het gemakkelijk om vol te houden. En al snel werd deze nieuwe manier van eten mijn gewoonte.


Het programma is duidelijk en gemakkelijk om zelfstandig te kunnen volgen. Het is fijn om zelf het weekmenu te bepalen. Ik kijk wat ik thuis heb staan, en zoek daar heerlijke Protiplan recepten bij. Wat ik ook waardeer, is de persoonlijke service en benadering van het team. De levering van mijn bestelling was een keer vertraagd. Hierdoor kreeg ik de producten niet op tijd binnen voor mijn vakantie. Na een telefoontje kreeg ik mijn bestelling zelfs nagestuurd naar mijn vakantiebestemming!


Inmiddels heb ik het grootste deel van mijn streefdoel bereikt en zit ik nu in de laatste fase. Ik ben trots dat ik al zo ver ben gekomen. En de complimenten vliegen dagelijks om mijn oren. Echt geweldig om dit te ervaren! Mijn zelfvertrouwen is teruggekomen en ik lach nu de hele dag door. Mijn nieuwe levensstijl heeft vele voordelen met zich meegebracht. Ik ben blij en kan weer met mijn kleinkinderen spelen en uren wandelen. Dat allemaal gaf mij de kracht om vol te houden.


Benieuwd hoe Protiplan jou kan helpen?

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.

* Fotoshoot verzorgd door Fotografie Ingrid Weyers

* Visagie verzorgd door Stefanie Lisabeth

* Kleding verzorgd door Abbey Lane