Ontvang een gratis Lunchbeker To-Go (t.w.v. €13,49) bij iedere bestelling vanaf 120,-

Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Corine

Ik ben Corine Aker, 37 jaar, getrouwd, 2 dochters van 10 en 12 jaar en ik ben gastouder van 8 kindjes. Ik heb altijd last van mijn gewicht gehad, heb alles al geprobeerd om af te vallen en niets hield ik vol. Een tijdje terug had ik al kennisgemaakt met Protiplan maar voor mijn gevoel was ik er nog niet aan toe.


Op een avond toen ik voor mijn EHBO diploma ging, besefte ik me echter dat ik zo niet langer door kon gaan. Op de grond reanimeren lukte me gewoon niet en ik voelde me zó slecht. De volgende dag heb ik de knoop direct doorgehakt. Ik ging starten en plande direct een intake in! Ik kwam via Protiplan bij mijn coach Monique (Afslanken met Monique) terecht. Bij haar deed ik mijn verhaal en ging ik voor het eerst in lange tijd op de weegschaal staan. Deze loog er niet om: mijn gewicht was 121 kg. De knop moest en ging om! Ik heb direct de producten van Protiplan besteld en ben de volgende dag van start gegaan.


In die eerste week moest ik erg wennen aan de smaken én de vele eetmomenten en at daarom wat te weinig. Verder ging het allemaal erg goed en in de eerste maand won ik al heel wat van de weegschaal. Ik voelde me top, kreeg meer energie, was blij en had meer motivatie om door te gaan. Daarbij is het Protiplan menu lekker en zeer goed vol te houden. Ik heb geen honger gehad tussendoor en dat helpt zeker mee. Iedere week had ik contact met Monique voor haar peptalk en om de resultaten te bespreken.


In de tweede maand ging het winnen door en ik ging elke keer met wat meer plezier op de weegschaal staan. Elke maand maakte ik een foto van mezelf om het resultaat zichtbaar te maken. Omdat ik me steeds fitter voelde en beweging nodig had, nam ik een hondje. Zo kwam ik er niet meer onderuit om vier keer per dag een wandeling te maken. De kinderen gingen met me mee en waren zo ook een goede stimulans.


Ik heb nu het gewicht behaald dat ik wenste. Natuurlijk heb ik dat zelf gedaan, maar het was voor mij echt geweldig dat Monique er voor me was, zij was een goede hulp én stok achter de deur.
Ik sta nu al 1,5 jaar op hetzelfde gewicht en ben daar erg trots op!


Benieuwd hoe Protiplan jou kan helpen?

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.

* Fotoshoot verzorgd door Fotografie Ingrid Weyers

* Visagie verzorgd door Stefanie Lisabeth

* Kleding verzorgd door Abbey Lane