• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Corine

Ik ben Corine Aker, 37 jaar, getrouwd, 2 dochters van 10 en 12 jaar en ik ben gastouder van 8 kindjes. Ik liep al een tijdje rond met het idee dat er iets moest veranderen in mijn eetgewoonten. Ik had van alles geprobeerd maar ik hield niets vol. Een tijdje terug had ik al kennisgemaakt met Protiplan maar voor mijn gevoel was ik er nog niet aan toe.

Op een avond toen ik voor mijn EHBO diploma ging, besefte ik me echter dat ik zo niet langer door kon gaan. Op de grond reanimeren lukte me gewoon niet en ik voelde me niet lekker in mijn vel. De volgende dag heb ik de knoop direct doorgehakt. Ik ging starten en plande direct een intake in. Ik kwam via Protiplan bij mijn coach Monique terecht. Bij haar deed ik mijn verhaal en op dat moment besefte ik het echt: de knop moest en ging om! Ik heb direct de Startersbox van Protiplan besteld en ben de volgende dag van start gegaan.

In die eerste week moest ik erg wennen aan de smaken én de zes eetmomenten op een dag. Verder ging het allemaal erg goed en in de eerste maand was ik al enorm blij met de veranderingen die ik zag en voelde. Ik voelde me top, was blij en had meer motivatie om door te gaan. Daarbij is het Protiplan menu lekker en is het programma zeer goed vol te houden. Iedere week had ik contact met Monique voor haar peptalk en om mijn mijlpaal te bespreken.

In de tweede maand ging het winnen door en ik ging elke keer met wat meer plezier verder. Omdat ik me steeds beter voelde en beweging nodig had, nam ik een hondje. Zo kwam ik er niet meer onderuit om vier keer per dag een wandeling te maken. De kinderen gingen met me mee en waren zo ook een goede stimulans.

Ik heb nu mijn streefdoel behaald. Natuurlijk heb ik dat zelf gedaan, maar het was voor mij echt geweldig dat Monique er voor me was, zij was een goede hulp én stok achter de deur. Ik ben erg trots op mezelf dat ik mijn streefdoel ook heb weten te behouden!

Merk zelf binnen 2 weken het verschil met Protiplan!

image

Wat staat in het Protiplan Boek?

 • Uitleg over het Protiplan Eiwitdieet
 • Ons Stappenplan laat precies zien hoe je begint
 • In de voedingswijzers zie je wat je kunt eten
 • Heerlijke recepten om je tijd te besparen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.