• Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • Gratis verzending vanaf 50,-

  • Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • Klanten geven ons een 9

Eiwitdieet Box | Week 1,2,3| Smaakvol en Gemakkelijk Afvallen

Voordeelpakket
  • Inhoud: 3 x Proteïne Dieet Starterspakket
Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis

Met dit Eiwit Dieet Starterspakket kun u het volledige 3 wekenplan van Protiplan volgen. Met dit pakket kunt je 3 weken het Protiplan dieet volgen en zul je begeleid worden aan de hand van recepten en een boekje met uitleg over het Protiplan Dieet.

Wat is het Protiplan Dieet?
Protiplan is een koolhydraatarm eiwit dieet (of proteine dieet) dat gebaseerd is op een koolhydraatarme en eiwitrijke levensstijl. Met het koolhydraatarm dieet (of low carb diet) kun je effectief afvallen door de vermindering van koolhydraten in je eetpatroon. Normaal gesproken haalt je lichaam energie uit koolhydraten om je dagelijkse taken te doen. Wanneer je lichaam niet voldoende koolhydraten heeft, gaat je lichaam energie halen uit vet. Hierdoor schakelt je lichaam over op vetverbranding.

Waar ondersteunt Protiplan je bij?
Naast het beperken van koolhydraten, is het belangrijk dat je lichaam belangrijke bouwstoffen als eiwitten binnenkrijgt. Onderzoek geeft aan dat een verhoging van eiwitten en een verlaging van de koolhydraten het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet waarbij je spiermassa behoud [1]. Hierbij gaat Protiplan je ondersteunen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij al je benodigde bouwstoffen binnenkrijgt wanneer je dit eiwitrijk dieet volgt.

Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook goed vol te houden. Doordat je stap voor stap overgaat op een gezonde voedingspatroon, kan je jouw bereikte streefdoel ook gemakkelijker behouden

Hoe Werkt Protiplan?
Het Protiplan eiwitdieet bestaat uit 3 fases die je doorloopt om jouw streefdoel te bereiken. Iedere fase bestaat uit 6 heerlijke eetmomenten per dag. De totale hoeveelheid aan dagelijkse koolhydraten verschillen per fase. In de proteine dieet fase 1 wordt jouw koolhydraatinname sterk beperkt waarna je geleidelijk meer koolhydraten toevoegt aan je eetpatroon. Jouw persoonlijk doel bepaalt of je start in fase 1 of fase 2.

Pak nu je voordeel door het volledige protiplan dieet in één keer aan te schaffen en start direct met jouw nieuwe leefstijl!

 

Startersbox Mooi Resultaat | Week 1:
De Startersbox Mooi Resultaat Week 1 biedt je producten voor 42 eetmomenten. Dit staat gelijk aan een volle week wanneer je 6 eetmomenten per dag hebt. 

Startersbox Mooi Resultaat | Week 2:
Een goed begin is het halve werk. Startersbox Mooi Resultaat Week 2 biedt je eiwitrijke en koolhydraatarme producten voor 42 eetmomenten. Met dit starterspakket zit je goed voor de hele week. Ook krijg je hier een shakebeker bij om de proteïne milkshakes gemakkelijk te bereiden.
Startersbox Mooi Resultaat Week 2 is vanaf nu ook geschikt voor vegetariërs!

Startersbox Mooi Resultaat | Week 3:
De Startersbox Mooi Resultaat Week 3 biedt je producten voor 42 eetmomenten. Dit staat gelijk aan een volle week wanneer je 6 eetmomenten per dag hebt. 

 

Bij de producten zijn de bereidingswijzen te vinden.

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review over dit product

Geen vragen

Heb je een vraag over dit product? Verstuur dan je vraag via onderstaande knop.