Low Carb Pennesalade Met Kip En Ei
Lekker lunchen of licht dineren met dit koolhydraatarme recept voor pastasalade. In deze low carb maaltijdsalade gebruiken we de proteïne penne pasta van Protiplan en combineren we deze met gerookte kip en ei. Een eenvoudig maar heerlijk gerecht voor jouw low carb lunch of koolhydraatarme avondmaaltijd.
1
Kook de Protiplan Penne 15 minuten totdat deze beetgaar is. Begin ondertussen met het snijden van de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste 5 minuten mee met de pasta. Giet de pasta en de broccoli vervolgens af en spoel ze onder koud stromend koud water en laat dit goed uitlekken.
2
Kook nu de eieren 8 minuten en laat deze even in het koud stromend water staan. Vervolgens pel je de eieren en maak je kwartjes. Halveer ondertussen de paprika en verwijder het zaad van de paprika.
3
Halveer nu de tomaatjes en als dit klaar is meng je nu alle ingrediënten door de low carb pasta met broccoli. Breng het eventueel nog op smaak met peper en zout.