Feta Salade Met Proteïne Rijst

user-recepten 1 persoon
klok-icoon-recepten 20 minuten
eggs-recepten 42 g eiwitten
carbohydrates 18 koolhydraten
Ingredienten:
50 g feta
Handje cherrytomaatjes
Halve bleekselderij
1 el olijven
1 zongedroogd tomaatje
1 zakje veldsla
Verse peterselie

Met dit eiwitrijke recept maak je een kleurrijke low carb maaltijdsalade met een Grieks tintje. Doordat we deze feta salade combineren met proteïne rijst is dit een perfect recept voor een volwaardige koolhydraatarme maaltijd. Super makkelijk en snel bereid, enjoy!

Bereidingswijze:

1

Snijd de cherrytomaatjes in partjes en leg de tomaatjes op een ovenplaat op de bolle kant. Sprenkel over elk tomaatje een druppeltje olijfolie en bestrooi de tomaten met met wat peper en zout. Rooster deze op 220 graden ongeveer 20 minuten.

2

Tip: je kan er ook extra veel maken zodat je een voorraadje in huis hebt.

3

Kook de Protiplan rijst 15 a 20 minuten tot dat het gaar is.

4

Snijd de bleekselderij en olijven in kleine stukjes. Vervolgens snijd je de feta in kleine blokjes en hak je de peterselie grof.

5

Voeg nu alles bij elkaar en meng dit even met 2 vorken. Nu is de eiwitrijke salade klaar!