Keto Croissant Met Eiersalade
Lekker lunchen met een broodje eiersalade, koolhydraatarm én eiwitrijk! Met de croissantjes van Protiplan heb je een eiwitrijke basis die we voor dit low carb lunchrecept beleggen met een zelfgemaakte eiersalade. Afgemaakt met wat plakjes frisse tomaat maken deze lunch helemaal keto proof!
1
Zet als eerste een pannetje op met kokend water en zorg ervoor dat het ei hard gekookt is in ongeveer 8 minuten.
2
Snijd alvast de tomaat in dunne plakken. Snijd de peterselie fijn en zodra het eitje klaar is, snijd je deze in kleine stukjes.
3
Voeg de stukjes ei en de peterselie toe aan een kom en voeg hier 1 el philadelphia light aan toe. Meng dit totdat er een romige eiersalade ontstaat.
4
Snijd vervolgens de koolhydraatarme croissant open en besmeer deze met de eiersalade, beleg daarna met de plakjes tomaat.
5
Bestrooi de croissant als laatste met wat verse peterselie en je gezonde lunch is klaar!