• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Carine

Reeds enkele jaren probeerde mijn dochter mij te motiveren om wat af te slanken. Mijn dochter was zelf met de uitdaging begonnen en heeft haar doelstellingen bereikt. Ze vertelde mij steeds dat ik het eens moest proberen, maar ze kon mij maar niet overtuigen.Mijn avontuur begon toen ik samen met mijn familie uit eten ging. Mijn kleinkind was toen 3 maanden oud en ik kon haar niet troosten omdat mijn gewicht mij in de weg zat. Wat een confrontatie was dat voor mij. Hierdoor kwam de klik bij mij om te starten.


"Ik geniet weer van spelen met mijn kleinkind!"

De eerste weken waren de zwaarste en moeilijkste voor mij. Ik had het moeilijk om mijn oude eetgewoontes achter mij te laten. Maar toch heb ik lekkere recepten en tussendoortjes gevonden die bij mij passen. Ik kijk er ook echt naar uit als die gerechten op mijn menu staan!


Na een maand vol motivatie maakte ik de juiste klik. Zo zie je maar dat iedereen het moeilijk kan hebben of een valse start kan nemen. Ik bereikte mijn doelstellingen en voelde me fantastisch! Hierdoor werd ik ook gemotiveerd om wat te sporten. Door de maanden heen heb ik prima gegeten en niets gemist. Mijn eetpatroon werd juist smakelijk verbeterd. Wat straalde ik met de feestdagen!


"Ik ben weer de energieke en fitte oma!"

Ondertussen ben ik zelfs mijn vooropgestelde doel voorbij, schitterend toch! Ik ga nog maandelijks op gesprek om mijn vooruitgang te bespreken. Als tussendoortjes eet ik graag de koekjes of pudding. Maar af en toe gun ik mijzelf een extraatje zoals een glaasje wijn of een frietje.


Mijn dochter is alvast apetrots op mij. Ik ben super blij om weer de energieke en fitte mama te zijn voor mijn dochter. Gewoon goddelijk, echt waar!