Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Proteïne pasta lasagnebladen
Tarwe-eiwit, tarwemeel, sojaeiwitisolaat, ei-eiwitpoeder (5%), wei-eiwit, erwteneiwit, tarwevezel, stabilisator: guargom E412.
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 340 Kcal | 1423,5 kJ | 170 Kcal | 711,8 kJ |
Eiwitten (g) | 60,0 | 30 | ||
Koolhydraten (g) | 14,2 | 7,1 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,0 | 0,5 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 3,0 | 1,5 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,54 | 0,27 | ||
Vezels (g) | 8,0 | 4 | ||
Zout (g) | 0,55 | 0,28 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de lasagnebladen beetgaar in 7-10 minuten.
3. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg 1 lasagneblad op de bodem.
4. Besmeer deze met saus en beleg met groenten/vlees.
5. Herhaal dit met het tweede en derde lasagneblad.
6. Maak af met wat geraspte kaas en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren.
Totale score
Review door Martin op 16 jan, 2025
Prima lasagne van te maken. Was voor t eerst dus heeft nog wat bijschaving nodig. Gaat lukken
Review door Anita op 28 apr, 2023
Prima vervanger voor normale lasagne bladen wel iets langer voorkoken als op de beschrijving staat , maar dat geld ook voor de rijst, macaroni en de spaghetti.