Gratis verzending vanaf 50,-
Veilig bestellen en achteraf betalen
Klanten geven ons een 9

Oosterse Noodlesoep

Inhoud: 7 x 25 gram

Portie: 25g

Eiwitten: 15g per portie

Netto koolhydraten: 5g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Rode stip: Nee
Een product met een rode stip bevat meer dan 10g netto koolhydraten per portie. Eet maximaal 1 rode stip product per dag.

Vanaf Fase 1

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 9,49

Protiplan Oosterse Noodlesoep heeft een heerlijke pittige smaak. Het is te vergelijken met de populaire vermicellisoep. Deze proteïne soep is rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten. Eén eetmoment bestaat uit één zakje soep (25 gram).

  • Gemakkelijk te bereiden met water
  • Bevat noodles en Aziatische groenten
  • Eiwitrijk en verlaagd in koolhydraten

Gehydrolyseerd collageen; pasta 19,5% (durum tarwe griesmeel, zout); smaakstoffen (melk); groenten (ui, rode paprika, zwarte champignon); inuline; zout; kruiden en specerijen (koriander, knoflook, kaneel, venkel. zwarte peper, anijszaad); verdikkingsmiddel (guargom); maltodextrine; vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12).

 

Gefabriceerd op apparatuur waar ook eieren, mosterd en sulfieten worden verwerkt.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 25g
Energie (Kcal / kJ) 336 Kcal 1406,8 kJ 84 Kcal 351,7 kJ
Eiwitten (g) 60 15
Koolhydraten (g) 20 5
Waarvan suikers (g) 2,6 0,65
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 0,6 0,15
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,1 0,03
Vezels (g) 5,7 1,43
Zout (g) 6,0 1,5

Leeg de inhoud van een zakje Protiplan soep in een kom. Voeg hier 200 ml kokend water aan toe. Meng dit tot een egaal mengsel en laat het hierna ongeveer 3 minuten rusten.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?