Klanten geven ons een 9

Tiramisu

Inhoud: 7 x 25 gram

Portie: 25g

Eiwitten: 15,75g per portie

Netto koolhydraten: 3,75g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Rode stip: Nee
Een product met een rode stip bevat meer dan 10g netto koolhydraten per portie. Eet maximaal 1 rode stip product per dag.

Vanaf Fase 1

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 10,95

De Protiplan Tiramisu is gemakkelijke dessertmix voor het maken van een romige tiramisu. Een heerlijk proteïne toetje laag in koolhydraten.

Proteïnemix voor tiramisu met oploskoffie (4,5%), met suikers en zoetstoffen.

Melkeiwitten, magere yoghurtpoeder, oploskoffie (4,5%), verdikkingsmiddelen: guargom en carrageen, aroma’s, plantaardige olie (palm), zachte witte kaaspoeder (magere melk, melkfermenten), zout, lactose, antiklontermiddel middel: magnesiumcarbonaat, vitamines (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), zoetstoffen: aspartaam en acesulfaam-K, vanillepoeder, maltodextrine.

Bevat een bron van fenylalanine.

Melkeiwitten herkomst: EU
Oploskoffie herkomst: Brazilië

Gefabriceerd op apparatuur die gluten, schaaldieren, ei, vis, soja, noten en selderij verwerk

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 25g
Energie (Kcal / kJ) 362 Kcal 1515,6 kJ 90,5 Kcal 378,9 kJ
Eiwitten (g) 63,0 15,75
Koolhydraten (g) 15,0 3,75
Waarvan suikers (g) 9,9 2,48
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 4,5 1,13
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2,5 0,63
Vezels (g) 4,3 1,08
Zout (g) 1,5 0,38

Leeg een zakje tiramisu in een shaker en voeg hier 130 ml zeer koud water aan toe. Roer dit goed door elkaar tot alles opgelost is. Laat de shaker 2 à 3 minuten open staan. Het dessert is klaar om te nuttigen.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?