• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Proteine Dranken

Lekkere Dranken & Shakes!


 • Suikerarme dranken
 • Bron van energie
 • Boordevol eiwitten
 • Laag in koolhydraten
 • Behoud van spiermassa
 • Geen hongergevoel meer

Meer dan 35 eiwitdranken!

De meeste proteine shakes en eiwitrijke dranken die je in de winkel koopt, zitten vaak vol toegevoegde suikers. Wanneer je meer suiker binnenkrijgt dan je lichaam verbruikt, wordt het opgeslagen als vetreserves. Door suikers en koolhydraten te beperken, dwing je als het ware jouw lichaam om deze vetreserves aan te spreken, wat resulteert in gewichtsverlies. Drink daarom suikerarme dranken om je gemiddelde suikerinname te beperken en effectief buikvet te verliezen. De proteine dranken van Protiplan zitten boordevol gezonde eiwitten die de slechte suikers en koolhydraten vervangen.

Eiwitshakes of proteine dranken?

Onze eiwitrijke smoothies met verlaagd gehalte aan koolhydraten (suiker), suikerarme dranken en proteine milkshakes zijn hoog in eiwitten. Je lichaam doet er langer over om deze eiwitten volledig te verbranden. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel zodat het hongergevoel geruime tijd wegblijft. Zo kun je snel en effectief afvallen met shakes en smoothies. Onze eiwitrijke shakes en dranken zijn in poedervorm. Het proteine poeder is gemakkelijk te bereiden door het met water te mengen in de Protiplan shakebeker. Daarna is de eiwitdrank klaar om opgedronken te worden. Heb je geen tijd of zoek je een eiwitshake voor onderweg? Probeer dan ook onze diverse eiwit smoothies en proteine brikjes chocolade drink, vanille drink of mokka drink in kant en klare vorm. Dit maakt het zeer gemakkelijk om de proteine drankjes te integreren in je koolhydraatarme levensstijl. Zeker als je regelmatig de deur uit gaat, is een voorraad aan eiwitshakes een praktische oplossing.

Het Protiplan eiwitdieet is meer dan alleen shakes

Protiplan is een koolhydraatarm eiwitdieet ontwikkeld door diëtisten. Met een proteine dieet kan je effectief afvallen door de vermindering van koolhydraten in je eetpatroon [1]. Door je koolhydraatinname te beperken, gaat je lichaam energie uit vetreserves halen. Hierdoor schakelt je lichaam over op vetverbranding. Deze koolhydraatarme levensstijl methode leert je gezonder eten door koolhydraatarme en eiwitrijke voeding toe te voegen aan je eetpatroon. Met 6 heerlijke eetmomenten per dag ga je niet minder eten, maar juist beter eten!

Groot assortiment eiwitrijke dranken