Klanten geven ons een 9

Proteine Dranken

Protiplan Koolhydraatarme Eiwitrijke Dranken Shakes Smoothie

 

Meer dan 35 koolhydraatarme dranken!

De meeste dranken die je in de winkel koopt, zitten vaak vol toegevoegde suikers. Wanneer je meer suiker binnenkrijgt dan je lichaam verbruikt, wordt het opgeslagen als vetreserves. Door suikers te beperken, dwing je als het ware jouw lichaam om deze vetreserves aan te spreken, wat resulteert in gewichtsverlies. Drink daarom eiwitrijke dranken om je gemiddelde suikerinname te beperken. De proteine drankjes van Protiplan zitten boordevol gezonde eiwitten voor het lichaam in plaats van slechte suikers.

 

 

Eiwitshakes of proteine dranken?

 

Onze koolhydraatarme smoothies, dranken en milkshakes zijn hoog in eiwitten. Je lichaam doet er langer over om deze eiwitten volledig te verbranden. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel zodat het hongergevoel geruime tijd wegblijft. Onze eiwitrijke shakes en dranken zijn in poedervorm, en onze eiwitrijke smoothies hebben we ook in kant en klare vorm. Het proteine poeder is gemakkelijk te bereiden door het met water te mengen in de Protiplan shakebeker. Daarna is de eiwitdrank klaar om opgedronken te worden. Dit maakt het zeer gemakkelijk om de proteine drankjes te integreren in je koolhydraatarme levensstijl. Zeker als je regelmatig de deur uit gaat, is een voorraad aan eiwitshakes een praktische oplossing.

 

Het Protiplan eiwitdieet is meer dan alleen shakes

 

Protiplan is een eiwitdieet ontwikkeld door diëtisten. Met een eiwitdieet kan je effectief afvallen door de vermindering van koolhydraten in je eetpatroon [1]. Door je koolhydraatinname te beperken, gaat je lichaam energie uit vetreserves halen. Hierdoor schakelt je lichaam over op vetverbranding. Deze koolhydraatarme levensstijl methode leert je gezonder eten door koolhydraatarme en eiwitrijke voeding toe te voegen aan je eetpatroon. Met 6 heerlijke eetmomenten per dag ga je niet minder eten, maar juist beter eten!

 

Groot assortiment eiwitrijke dranken

Dranken en Smoothies

Milkshakes